keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Hääpäivä ja -paikka

Tänään siitä tuli vihdoin totta, eli saatiin lopullinen tarjous Tahkon Golden Resortista ja varattiin paikka meille! Nyt meidän hääpäivä on siis päätetty, me mennään naimisiin 6.8.2016! <3

Mutta aloitan kertomalla siitä, kun käytiin Mikon kanssa muutama viikko sitten tutustumassa tähän  hääpaikkaan. Tila on siis Tahkon lähellä, golf-alueen päärakennuksessa, jota ympäröi kaunis vihreä nurmikko, pieni lampi sekä tyylikkäät huvilat ja paritalot. Löysin tilan jo kesän aikana netistä etsiessäni Kuopion läheltä potentiaalisia hääpaikkoja, jonne mahtuisi noin 100 ihmistä samaan tilaan ja paikka olisi meidän tyylinen. Tämä sitten löytyi ja kuvien turvin oltiin sinne yhteydessä ja sovittiin tapaaminen. Meidän yllätykseksi ensi kesä oli jo aivan täynnä ja kesälle 2016 oli myös jo varauksia - varaus oli siis tehtävä nyt!

Menimme hyvissä ajoin paikan päälle ja ihailimme siistiä ja rauhallista ympäristöä, Päärakennukseen mennessämme tapasimme tilaa esittelevän henkilön sekä keittiömestarin, joiden kanssa istuimme yhden häätilan pöydän ääreen keskustelemaan hääpaikasta ja meidän toiveista tuoreen suklaakakun ja jäätelön kera. Ensin kävimme keittiömestarin kanssa ehdotelmaruokalistan läpi ja sain esittää kaikki kysymykset, joita olin etukäteen suunnitellut kaasojeni kanssa kysyttäväksi :) Ja samalla henkilökunta oli hyvin myötämielinen meidän toiveiden suhteen, tuli siis sellainen olo, että saadaan tehdä juuri sen näköiset häät kuin olemme aina toivoneet. Ruokapohdintojen jälkeen keskustelimme myös tilasta, sen koristeita, hinnoista sekä kaikesta mieleentulevasta aina tuolihuppuihin asti :D Lopuksi vielä kiersimme rakennuksen, huvilan (jossa meidän on tarkoitus majoittua ilmaiseksi koko viikonloppu) sekä paritalohuvilat, joissa vieraamme voivat majoittua. Iso plussa siis oli myös se, että majoitus löytyi aivan hääpaikan vierestä ja oman hääyömme saisimme veloituksetta.

Meillä molemmilla jäi todella hyvä kuva tästä paikasta ja päivä päivältä tarjousta odotellessa meistä tuntui yhä enemmän siltä, että tämä paikka on täydellinen meidän häille. Yritin löytää netistä muiden kokemuksia paikasta, mutta sen uutuuden takia niitä ei oikein löytynyt. Luotimme kuitenkin omaan ensivaikutelmaamme, joten nyt kun tarjous vihdoin tuli, päätimme, että tämä paikka on meidän! Nyt kaikki on jotenkin virallista ja kaikelle tälle suunnittelulle on päivämäärä - hui :D Ihanaa päästä suunnittelemaan pöytäkoristeita ja tilan laittamista nyt, kun paikka on tiedossa ja pyödätkin mitattu. Ja tähän tilaan mahtuisi jopa 200 ihmistä samaan huoneeseen, joten meidän vieraat mahtuu sinne oikein hyvin. Samalla tilaan rakennetaan (kuuluu vuokraan) bändilava ja tanssilattia häiden ajaksi, sekä voidaan itse järjestellä tilan sohvista rentoutumisnurkkaus myös osaksi tilaa. Ja leikkipaikka lapsillekin löytyy ja tietenkin tarjoilijat, liinat ym. kuuluvat kaikki pakettiin. Tässä vielä varsinaisen juhlatilan linkki (näkyy, kun klikkaa juhlakattaus vasemmasta ylänurkasta) ja joitain kuvia, joita netistä löysin, mutta parhaan kuvan paikasta saa linkkien kautta :) Kaikki tuntuu nyt todelliselta, ihanaa!



2 kommenttia:

  1. Saako udella, missä hintaluokassa Tahko Golden Resort on? Itsekin tässä pohdin Tahkoa yhtenä mahdollisenä hääpaikkana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilavuokra on mielestäni hyvin edullinen, 500e paikkeilla sisältäen pöydät, astiat, tarjoilun, kattauksen sekä siivouksen, mutta ruoka ja juoma ovat ravintolahinnoissa. Laitan mielelläni lisätietoa sähköpostilla, jos haluat vielä tarkemmin tietää ja voin antaa hyviä yhteystietojakin Tahkolle :)

      Poista